Onze expertise kunt inhuren voor de verschillende fases van het aankoop- en invoertraject. Daarin zijn we ervaren, slagvaardig en kunnen we teleurstellingen voorkomen. Hieronder leest u hoe wij u kunnen helpen om van de invoer van uw auto een fijne ervaring te maken.

Aankooptraject

Laat het gehele aankooptraject door ons verzorgen. Wij screenen het voertuig en de autodealer op betrouwbaarheid, compleetheid documentatie en verificatie dat de auto overeen komt met de opgegeven specificaties, zoals CO2 uitstoot, eventueel schade, etc.

Prijsonderhandeling en bespreking van betaalcondities zijn uiteraard ook onderdeel van dit pakket en in de praktijk besparen wij u vrijwel meer dan dat wij berekenen voor het pakket.

Tarief pakket AANKOOPTRAJECT BEGELEIDING:   € 289,- incl. BTW

Vraag meer informatie aan

Autoschouwing

In combinatie met het pakket aankooptraject begeleiding kunnen wij tegen vergoeding voor u persoonlijk polshoogte nemen bij de Duitse autodealer om een schouwing uit te voeren. Aangezien dit in verband met reistijd afhangt van de locatie in Duitsland, wordt hiervan op verzoek apart prijsopgave gedaan.

Tarief pakket AUTOSCHOUWING DUITSLAND: prijsopgave op aanvraag

Vraag meer informatie aan

Transport

Laat uw nieuwe auto professioneel door ons naar Nederland transporteren.

Zo voorkomt u moeilijkheden met bijvoorbeeld tijdelijke Duitse kentekenplaten en Nederlandse BPM- wetgeving als u de auto zelf naar Nederland brengt. Wij brengen zorgeloos de auto naar Nederland. De prijs hiervoor hangt af van de locatie in Duitsland, dus wordt hiervan op verzoek apart prijsopgave gedaan.

Tarief pakket AUTOTRANSPORT DUITSLAND: prijsopgave op aanvraag

Vraag meer informatie aan

Invoertraject

Tenslotte krijgen we het invoertraject in Nederland. Hier dient de auto ter keuring bij de Rijksdienst vh Wegverkeer te worden aangeboden (voorzien van de juiste documenten). Vervolgens dient de BPM en de Nederlandse catalogusprijs te worden vastgesteld. Wij zorgen dat u nooit teveel BPM betaald. Als laatste wordt uw auto voorzien van kentekenplaten en zal er een kentekencard op uw naam worden aangevraagd.

Tarief pakket: INVOERTRAJECT BEGEIDING: € 525,- incl. BTW

Inbegrepen zijn:

  • Keuring Rijksdient vh Wegverkeer, incl. vervoer Autoimport Zundert – RDW vv
  • Vaststelling BPM en aangifte douane.
  • Set luxe kentekenplaten
  • Tenaamstelling en registratie kentekencard
  • Stalling en verzekerde bewaring van uw auto