Onze expertise kunt inhuren voor het transport vanuit Duitsland en het invoertraject. Daarin zijn we ervaren, slagvaardig en kunnen we teleurstellingen voorkomen. Hieronder leest u hoe wij u kunnen helpen om van de invoer van uw auto een fijne ervaring te maken.

Transport

Laat uw nieuwe auto professioneel door ons naar Nederland transporteren.

Zo voorkomt u moeilijkheden met bijvoorbeeld tijdelijke Duitse kentekenplaten en Nederlandse BPM- wetgeving als u de auto zelf naar Nederland brengt. Wij brengen zorgeloos de auto naar Nederland. De prijs hiervoor hangt af van de locatie in Duitsland, dus wordt hiervan op verzoek apart prijsopgave gedaan.

Tarief pakket AUTOTRANSPORT DUITSLAND: prijsopgave op aanvraag

Wilt u weten wat het transport tarief is voor het transport van uw auto naar Nederland? Voor meer informatie bel naar: 076 – 597 22 96 (keuze 2)

Invoertraject

Tenslotte krijgen we het invoertraject in Nederland. Hier dient de auto ter keuring bij de Rijksdienst van het Wegverkeer te worden aangeboden (voorzien van de juiste documenten). Vervolgens dient de BPM en de Nederlandse catalogusprijs te worden vastgesteld. Wij zorgen dat u nooit teveel BPM betaald. Als laatste wordt uw auto voorzien van kentekenplaten en zal er een kentekencard op uw naam worden aangevraagd.

Tarief pakket: INVOERTRAJECT BEGEIDING: € 450,- incl. BTW

Inbegrepen zijn:

  • Keuring Rijksdient van het Wegverkeer, incl. vervoer Autoimport Zundert – RDW vv
  • Vaststelling BPM en aangifte douane.
  • Set luxe kentekenplaten
  • Tenaamstelling en registratie kentekencard
  • Stalling en verzekerde bewaring van uw auto

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord of wilt u meer informatie? Neem dan contact telefonisch contact op met een van onze experts via: 076 – 597 22 96 (keuze 2)