Onze zoekmodule biedt u een compleet aanbod van Duitse voertuigen, maar dan met een prijsstelling naar de Nederlandse markt, geïmporteerd en thuis bij u voor de deur!

Nadat u in de zoekmodule een geschikte auto gevonden hebt dient u zelf contact op te nemen met de betreffende dealer.

Verificatie

U dient bij de dealer in Duitsland een aantal zaken verifiëren, te weten:

  • Originaliteit van de auto m.b.t. kilometers, onderhoud en eventueel schadeverleden
  • Toestand interieur, lak en banden.
  • Aanwezige opties t.o.v. geadverteerde opties.
  • De geadverteerde CO2-uitstoot voor de berekening van de BPM.

Als alles klopt en er goed uit ziet kunt u proberen om een akkoord te sluiten met de desbetreffende dealer.

Betaling

U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling met de betreffende dealer. Wanneer u dit heeft geregeld en u een betaalbewijs heeft ontvangen kunnen wij het import traject in gang gaan zetten.

Transport

Onze expertise kunt inhuren voor het transport vanuit Duitsland en het invoertraject. Daarin zijn we ervaren, slagvaardig en kunnen we teleurstellingen voorkomen. Hieronder leest u hoe wij u kunnen helpen om van de invoer van uw auto een fijne ervaring te maken. Zo voorkomt u moeilijkheden met bijvoorbeeld tijdelijke Duitse kentekenplaten en Nederlandse BPM- wetgeving als u de auto zelf naar Nederland brengt. Wij brengen zorgeloos de auto naar Nederland. De prijs hiervoor hangt af van de locatie in Duitsland, dus hiervoor wordt op uw verzoek een prijsvoorstel gedaan.

RDW/Douane

Wij laten zo snel mogelijk de RDW-keuring uitvoeren en verzorgen de BPM-aangifte bij de belastingdienst voor u. Wij garanderen voor u het gunstigste BPM-tarief , eventueel vergezeld met een taxatierapport van een beëdigd taxateur zodat we later geen problemen met de belastingdienst krijgen omtrent de afdracht van de BPM. Door het gebruik van een beëdigd taxateur bent u vaak goedkoper uit.

Wanneer het bedrag van de BPM door ons berekend is kunt u dit overmaken aan de belastingdienst.

Aflevering

Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met u een afspraak over het tijdstip van aflevering.