Onze zoekmodule biedt u een compleet aanbod van Duitse voertuigen, maar dan met een prijsstelling naar de Nederlandse markt, geïmporteerd en thuis bij u voor de deur!

Nadat u in de zoekmodule een geschikte auto gevonden hebt, kunt u eenvoudig met ons contact opnemen. Wij gaan dan meteen voor u aan de slag.

Verificatie

Wij gaan allereerst bij de dealer in Duitsland een aantal zaken verifiëren, te weten :

  • Originaliteit van de auto m.b.t. kilometers, onderhoud en eventueel schadeverleden
  • Toestand interieur, lak en banden.
  • Aanwezige opties t.o.v. geadverteerde opties.
  • De geadverteerde CO2-uitstoot voor de berekening van de BPM.

Als alles klopt en er goed uit ziet gaan wij proberen om met u een akkoord te sluiten.

Auto inruilen

Ook als wij voor u een auto importeren,  kunt u uw auto bij ons inruilen.

Bevestiging

Nadat we een akkoord hebben bereikt over het toe te betalen bedrag van de auto gaan wij de auto in Duitsland reserveren. U ontvangt vervolgens van ons een aankoopbevestiging.

Aanbetaling

Nadat wij uw getekende aankoopbevestiging en de afgesproken aanbetaling hebben ontvangen, wordt de auto definitief door ons aangekocht en verzorgen wij het (verzekerde) transport van de import auto uit Duitsland. In enkele gevallen reizen wij zelf naar Duitsland om het bewuste voertuig te inspecteren of schakelen wij lokaal een relatie in. Ook een DEKRA aankoopkeuring in Duitsland behoort tot de mogelijkheden.

Bezichtiging

Zodra uw import auto bij ons binnen is, krijgt u hiervan bericht en kunt u de auto bezichtigen en natuurlijk ook proefrijden. Hier kunnen wij samen met u bekijken of de auto ook daadwerkelijk is zoals wij hem samen hebben beschreven.

RDW/Douane

Wij laten zo snel mogelijk de RDW-keuring uitvoeren en verzorgen de BPM-aangifte bij de Douane voor u. Wij garanderen voor u het gunstigste BPM-tarief , eventueel vergezeld met een taxatierapport van een beedigd taxateur zodat we later geen problemen met de belastingdienst krijgen omtrent de afdracht van de BPM.

Zodra wij voor u de BPM aan de belastingdienst overmaken, zullen wij de autofactuur opmaken en dient u voor de restantbetaling zorg te dragen.

Aflevering

Zodra het kentekenbewijs en de kentekenplaten binnen zijn, maken wij met u een afspraak over het tijdstip van aflevering.

De auto is inmiddels technisch in orde gemaakt en heeft uiteraard zijn onderhoudsbeurt in onze werkplaats gehad.

Ook cosmetisch is de auto natuurlijk tip-top. Alles bij de prijs inbegrepen.

Garantie

Omdat wij doorgaans zeer jonge auto’s importeren, is vrijwel altijd nog de oorspronkelijke fabrieksgarantie van toepassing.

Indien geen fabrieksgarantie van toepassing is krijgt u standaard van ons altijd 6 maanden BOVAG Garantie.

Onze ervaren monteurs kunnen desgewenst in onze moderne werkplaats ook nog allerlei accessoires voor u inbouwen.